Παύλος Θωμόγλου - Επικεφαλής Δ.Ε.Α.-Ε.Β.Ε.Α.

Ο κος Παύλος Θωμόγλου, διατηρεί Βιομηχανία Βαφής - Επεξεργασίας Υφασμάτων, ενώ δραστηριοποιείται και σε Εφαρμογές νέων Τεχνολογιών σε Συστήματα Ασφαλείας. Είναι απόφοιτος της Λεοντείου Σχολής, έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακές σπουδές εξειδίκευσης στη Βαφική και Υφαντική Τεχνολογία. Έχει συγγράψει σειρά άρθρων επί θεμάτων Ανθρωπίνων Σχέσεων, Διαχείρισης Προσωπικού και Επικοινωνίας κ.α. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι αιρετός Σύμβουλος του ΕΒΕΑ συνεχώς από το 1978 έως σήμερα.

Κατά τις τελευταίες εκλογές του 2011 κατέλαβε την πρώτη θέση σε ψήφους και στη συνέχεια τη θέση του Αντιπροέδρου του ΕΒΕΑ. Επίσης είναι Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών και Μέλος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδος.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βοιωτίας, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της επενδυτικής εταιρείας INTERINVEST A.E.E.X., Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας INTERPROJECT A.E. Συμβούλων Επενδύσεων, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κεντρικής Ελλάδος, Αντιπρόεδρος του Βιομηχανικού τμήματος του ΕΒΕΑ από το 1989 έως το 1993, αιρετός τακτικός εκπρόσωπος του ΕΒΕΑ στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος από το 1994 έως το 2002, Πρόεδρος διαφόρων τμημάτων εξωτερικού Εμπορίου του ΕΒΕΑ και Πρόεδρος του Βιομηχανικού τμήματος του ΕΒΕΑ από το 2002 έως το 2006.

Παναγιώτης Αλεξάκης - Σύμβουλος Δ.Ε.Α.-Ε.Β.Ε.Α.

Ο Δρ Παναγιώτης Αλεξάκης (Πτυχίο, M.Sc., Ph.D) είναι Καθηγητής της Οικονομικής των Επιχειρήσεων και Αγορών, στον Τομέα Οικονομικής των Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπήρξε υπότροφος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης».

Έχει διδάξει και στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και σε άλλα πανεπιστημιακά προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης. Έχει αναλάβει θέσεις διοίκησης σε επιχειρήσεις, σε διοικητικά συμβούλια επιχειρήσεων και οργανισμών και διατελεί σύμβουλος επιχειρήσεων. Το 1998 έγινε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στο Χρηματιστήριο Παραγώγων Αθηνών και το 2000 έγινε εκτελεστικός Πρόεδρος και στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, έως το 2004.

Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πολλά διεθνή επιστημονικά συνέδρια, έχει προβεί σε δημοσιεύσεις άρθρων έχει συγγράψει ερευνητικές μονογραφίες και διδακτικά εγχειρίδια. Το έργο του έχει αναγνωριστεί διεθνώς. Επίσης, διατελεί Διευθυντής του Κέντρου Μελετών και Εκπαίδευσης Χρηματοοικονομικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Θεόφιλος Μπεντής - Υπεύθυνος Δ.Ε.Α.-Ε.Β.Ε.Α.

Ο κος Θεόφιλος Μπεντής διαθέτει ερευνητική εμπειρία σε οικονομικά, επιχειρησιακά και κοινωνικά θέματα, ενώ απασχολείται ως σύμβουλος σε θέματα σύστασης, οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων, επιχειρησιακού σχεδιασμού και ανταγωνισμού, τοποθέτησης προϊόντων και επιχειρήσεων στην αγορά, κ.α.

Συνεργάζεται με ιδιωτικές και δημόσια πανεπιστημιακά ιδρύματα για θέματα έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και με ιδιωτικές εταιρίες και φυσικά πρόσωπα για επιχειρησιακά και επιχειρηματικά θέματα εντός και εκτός του Ελλαδικού χώρου. Από το 2007 κατέχει τη θέση του Υπευθύνου Ερευνών του Κέντρου Μελετών και Έρευνας του Ε.Β.Ε.Α., ενώ η παράλληλη εργασιακή του εμπειρία περιλαμβάνει την απασχόληση του ως ερευνητικός συνεργάτης σε δυο διεθνείς εταιρίες από το 2009 και το 2010 αντίστοιχα. Επιπλέον, κατά τη τελευταία πενταετία απασχολείται με συμβουλευτικά θέματα για επιχειρήσεις στους τομείς εξειδίκευσης του, ενώ ασχολείται και με τη συγγραφή άρθρων και εκθέσεων οικονομικού και επιχειρηματικού περιεχομένου.

Είναι κάτοχος πτυχίου (BSc) Οικονομικών απο το πανεπιστήμιο του Essex του Ην. Βασιλείου και μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Χρηματοοικονομίας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

ContactCard Στοιχεία επικοινωνίας

Κωνσταντίνος Λαύκας - Σύμβουλος Δ.Ε.Α.-Ε.Β.Ε.Α.

Ο κος Κωνσταντίνος Λαύκας έχει παρουσία στον επιχειρηματικό κόσμο για 20 έτη, έχοντας συνεργαστεί σαν υψηλόβαθμο στέλεχος με πολυεθνικούς (Shell Gas, Alfa Laval) και μεγάλους ελληνικούς ομίλους (Μ.Ι. Μαιλλης, Αέριο Αττικής, Μπήτρος, Sunlight).

Το μεγαλύτερο διάστημα εργάστηκε στην ανάπτυξη εμπορικών δραστηριοτήτων και συνεργασιών στο εξωτερικό, μέσω οργανικής επέκτασης αλλά και εξαγορών. Τα τελευταία δέκα χρόνια κατείχε θέσεις Γενικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου στην πολυεθνική Alfa Laval (2004-2009) και στην Sunlight (2009-2013). Παράλληλα συμμετείχε στην ανάπτυξη και στο mentoring start ups με βάση την Ελλάδα, την Ελβετία και την Αμερική. Έχει δραστηριοποιηθεί και συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις και συνεργασίες σε όλες τις ηπείρους, με έμφαση τα τελευταία 5 χρόνια στις αναδυόμενες αγορές, emerging markets. Είναι κάτοχος πτυχίου Μηχ. Μηχανικού (ΕΜΠ), MBA (IMD), MSc στις επιστήμες των αποφάσεων (AUEB) ενώ έχει εκπαιδευθεί και σε ειδικά θέματα ηγεσίας και επιχειρηματικότητας σε κορυφαία ιδρύματα (Insead, IMD, Stanford, Ashridge).

Ζωή Βασιλείου - Σύμβουλος Δ.Ε.Α.-Ε.Β.Ε.Α.

Η κα Ζωή Βασιλείου κατέχει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στην ανάλυση και αποτίμηση εισηγμένων και μη εταιρειών, καθώς και στην εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων και μελετών σκοπιμότητας για ένα ευρύ φάσμα κλάδων της ελληνικής οικονομίας. Διετέλεσε για πολλά χρόνια επικεφαλής του Τμήματος Ανάλυσης σε διάφορες χρηματιστηριακές εταιρείες στην Ελλάδα, ενώ σήμερα κατέχει τη θέση του εξωτερικού Senior Financial Analyst στην εταιρία Ionian Capital. Την περίοδο 2010-2012 διετέλεσε μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής στην ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών.

Από το 2009-2011 εργάστηκε ως ειδική σύμβουλος αρχικά στο Υπουργείο Ανάπτυξης και στη συνέχεια στο Υπουργείο Εργασίας, πάνω σε θέματα μεταρρύθμισης του Επενδυτικού Νόμου, αναδιάρθρωσης επιχειρήσεων και κλάδων της οικονομίας, διαχείρισης περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και πιστοποιημένη Διαχειρίστρια Χαρτοφυλακίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Κάρολος Παπαδάς - Υπεύθυνος Marketing & Eπικοινωνίας

Ο κ. Κάρολος-Κωνσταντίνος Παπαδάς είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 'Ελαβε το πτυχίο του (Β.Α., 2006) στα Οικονομικά από το University of Central Lancashire, είναι κάτοχος M.Sc. (2007) στη Διοίκηση Μάρκετινγκ από το ίδιο Πανεπιστήμιο και επίσης είναι κάτοχος M.A. (2009) στη Διοίκηση Επικοινωνίας από το London Metropolitan University.

Η διδακτορική του διατριβή αφορά τον προσανατολισμό των επιχειρήσεων στην στρατηγική Πράσινου Μάρκετινγκ. Έχει εργαστεί στα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε., στην Landmark Environmental (Preston, U.K.), στο London Metropolitan University (London, U.K.) και στην APIVITA S.A. Σήμερα είναι Ερευνητής στο Εργαστήριο Μάρκετινγκ του ΟΠΑ, Επιστημονικός Συνεργάτης του Εργαστηρίου Επενδυτικών Εφαρμογών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και Καθηγητής Μάρκετινγκ στο Business College of Athens. Έρευνες του έχουν παρουσιαστεί και δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια όπως της European Marketing Academy (EMAC) και American Marketing Association (AMA).

 

ContactCard Στοιχεία επικοινωνίας

Ιούλ 2018
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Οικονομικά Νέα

2018 ©  Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων.  Αποποίηση ευθυνών.
Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Κοιν.Σ.Επ Μήστωρ