Συμμετοχή στο Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων του Ε.Β.Ε.Α. (ΔΕΑ/ΕΒΕΑ)

dea

Συμμετοχή στο Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων του Ε.Β.Ε.Α. (ΔΕΑ/ΕΒΕΑ)

Αξιότιμη Κυρία / Αξιότιμε Κύριε,

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), έχοντας ως βασική του επιδίωξη τη στήριξη της καινοτομίας και της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας, προχωρά στη δημιουργία Δικτύου Επιχειρηματικών Αγγέλων (Δ.Ε.Α/Ε.Β.Ε.Α), ενός θεσμού ο οποίος λειτουργεί με επιτυχία και έχει παρουσιάσει ραγδαία ανάπτυξη στο εξωτερικό. Οι Ε.Α. είναι κυρίως εύποροι ιδιώτες με επιτυχίες στον επιχειρηματικό στίβο και δρουν ενεργά στην ανάπτυξη και βιώσιμη λειτουργία νέων και καινοτόμων επιχειρήσεων, μέσα από τη χρηματοδότηση και τη διοικητική υποστήριξη που προσφέρουν προς αυτές, τουλάχιστον κατά τα πρώτα στάδια της λειτουργίας τους. Έτσι, μπορεί να καλυφθεί ένα σημαντικό κενό στο επιχειρηματικό τομέα της χώρας· εκεί ακριβώς που δημιουργούνται οι νέες ιδέες και θέλουν στήριξη για να αναπτυχθούν.

Το Δ.Ε.Α./Ε.Β.Ε.Α. αποσκοπεί να φέρει σε επαφή τους Ε.Α./μέλη του με επιχειρήσεις οι οποίες υποβάλλουν επενδυτικές προτάσεις προς χρηματοδότηση και συνεργασία. Η δραστηριότητα του Δ.Ε.Α./Ε.Β.Ε.Α. κατ' ουδένα τρόπο αποτελεί σύσταση ή υπόδειξη για ανάληψη επενδύσεων από τους Ε.Α.. Οι μεν επιχειρήσεις θα παρουσιάζουν τις προτάσεις τους αποβλέποντας στην υλοποίηση των επενδύσεων, οι δε Ε.Α. θα συμμετέχουν στην παρουσίαση αυτών των επενδυτικών προτάσεων. Στη συνέχεια, εφόσον οι Ε.Α. επιθυμούν να εξετάσουν περαιτέρω ένα επενδυτικό έργο, έρχονται σε απευθείας επαφή με τις εν λόγω επιχειρήσεις χωρίς να έχει συμμετοχή εκεί το Δ.Ε.Α./Ε.Β.Ε.Α. Τέλος, το τελευταίο δρα μη κερδοσκοπικά και λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του Ε.Β.Ε.Α., Ακαδημίας 7-9, Αθήνα.

Η συμμετοχή σας ως Ε.Α. στο Δ.Ε.Α/Ε.Β.Ε.Α. θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Ως καταξιωμένο στέλεχος στο κόσμο των επιχειρήσεων, θα έχετε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να εξετάσετε ενδιαφέρουσες επενδυτικές ιδέες αλλά και να διερευνήσετε τις δυνατότητες συνεργασίας, προσφέροντας χρηματοδότηση και διοικητική εμπειρία μόνος ή μαζί με άλλους Ε.Α., σε μια ή περισσότερες επενδυτικές προτάσεις. Κατ' αυτό το τρόπο θα καθοδηγήσετε τις επιχειρήσεις αυτές στην επιτυχία, αντλώντας και εσείς οφέλη μέσα από αυτή τη δραστηριότητα. Ταυτόχρονα, σε αυτό το χώρο έμπνευσης και δημιουργίας, θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε άλλους Ε.Α.- μέλη του Δ.Ε.Α./Ε.Β.Ε.Α. και να ανταλλάξετε απόψεις μαζί τους. Με τη δραστηριοποίησή σας πιστεύουμε ότι θα συμβάλλετε ώστε να μετουσιωθούν σε πράξη, νέες επενδυτικές ιδέες προς όφελος όλων αλλά και της χώρας γενικότερα.

Το Δ.Ε.Α./Ε.Β.Ε.Α. έχει οργανωθεί ώστε να συγκεντρώνει επενδυτικές προτάσεις οι οποίες θα παρουσιάζονται προς τους Ε.Α. σε τακτά χρονικά διαστήματα (10-12 φορές) το χρόνο.

Παρακαλούμε, όπως εισέλθετε στην ιστοσελίδα του Δ.Ε.Α./Ε.Β.Ε.Α., www.businessangelsgreece.gr, όπου μπορείτε να αντλήσετε περαιτέρω πληροφόρηση για το θεσμό των Ε.Α., για τις εκδηλώσεις που έχουν λάβει χώρα έως τώρα καθώς και για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Δ.Ε.Α./Ε.Β.Ε.Α. Η ιστοσελίδα μας σας κατευθύνει σχετικά με το πώς θα υποβάλλετε αίτηση ώστε να γίνετε Ε.Α.-μέλος του Δ.Ε.Α./Ε.Β.Ε.Α.

Σας καλούμε να συμβάλλετε με τις γνώσεις και την εμπειρία σας στην αξιοποίηση νέων και καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών, σας καλούμε να δημιουργήσετε μαζί με τους δημιουργούς.

Σας ευχαριστούμε θερμά και παραμένουμε στη διάθεσή σας. Για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε, επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 2103626664, 2103382460 & 2103382411 ή το email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με χαρά θα σας καλωσορίσουμε ως Ε.Α. - Μέλος του Δ.Ε.Α. / Ε.Β.Ε.Α.

Με εκτίμηση,

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ
Πρόεδρος Κ.Ε.Ε. & Ε.Β.Ε.Α.

© 2014 Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων ΕΒΕΑ - (Business Angels Greece), Εμπορικο & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών - EBEA - (www.acci.gr)

Ιαν 2021
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Οικονομικά Νέα

2021 ©  Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων.  Αποποίηση ευθυνών.
Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Κοιν.Σ.Επ Μήστωρ