Επιστολή-Πρόσκληση για υποβολή Επιχειρηματικών Σχεδίων-Προτάσεων

dea

 

Θέμα: Αποστολή επενδυτικών προτάσεων προς το Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων του ΕΒΕΑ (Δ.Ε.Α.-Ε.Β.Ε.Α.)

Αξιότιμε Κύριε/Αξιότιμη Κυρία,

Όπως γνωρίζετε, το ΕΒΕΑ έχει δημιουργήσει και θέσει σε λειτουργία δίκτυο επιχειρηματικών αγγέλων, το Δ.Ε.Α. / Ε.Β.Ε.Α., το οποίο επιδιώκει να συνεισφέρει στην υποστήριξη επιχειρήσεων, και ιδιαίτερα εκείνων που βρίσκονται στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής τους, ώστε οι επενδυτικές τους προτάσεις να βρουν το δρόμο της υλοποίησής τους. Οι επιχειρηματικοί άγγελοι – μέλη του ΔΕΑ/ΕΒΕΑ είναι επιτυχημένα επιχειρηματικά στελέχη τα οποία έχουν δεχθεί να συμμετέχουν σε παρουσιάσεις επιχειρηματικών σχεδίων επιχειρήσεων τις οποίες διοργανώνει το ΔΕΑ/ΕΒΕΑ, στις εγκαταστάσεις του Ακαδημίας 7-9, 10671, Αθήνα, με στόχο να επιλέξουν επιχειρηματικές ιδέες τις οποίες επιθυμούν να διερευνήσουν προς υλοποίηση μαζί με τις προτεινόμενες επιχειρήσεις. Η επιδίωξη είναι οι επιχειρηματικοί άγγελοι, μόνος του ο καθένας ή από κοινού με άλλους, να χρηματοδοτήσουν τελικά επιχειρήσεις, σε μορφή μετοχικού κεφαλαίου ή άλλη, αλλά και να παράσχουν προς αυτές την πολύτιμη διοικητική τους εμπειρία.
Το ΔΕΑ/ΕΒΕΑ είναι έτοιμο να δεχθεί επενδυτικές προτάσεις επιχειρήσεων προς παρουσίαση στους επιχειρηματικούς αγγέλους – μέλη του. Στο πλαίσιο αυτό ερχόμαστε να σας ζητήσουμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα συμμετοχής σας στο δίκτυό μας με την αποστολή εκ μέρους σας επενδυτικών προτάσεων προς παρουσίαση στους επιχειρηματικούς αγγέλους – μέλη μας. Η σύνταξη και αποστολή τους οφείλει να ακολουθήσει τις οδηγίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα του δικτύου μας www.businessangelsgreece.gr, τόσο στον Κανονισμό Λειτουργίας όσο και στο ιδιαίτερο τμήμα για τις προτεινόμενες επιχειρήσεις. Ακολούθως, εφόσον το συνοπτικό σας επιχειρηματικό σχέδιο καλύπτει τα ζητούμενα, θα σας ζητηθεί και η προετοιμασία παρουσίασης στη μορφή PowerPoint και θα καθοριστεί η ημερομηνία παρουσίασής σας στο δίκτυο. Επιθυμούμε να σημειώσουμε ότι οι επιχειρηματικοί άγγελοι – μέλη και όλοι οι απασχολούμενοι στο δίκτυο, έχουμε δεσμευτεί με συμφωνίες εμπιστευτικότητας ώστε να διαφυλάσσονται οι επενδυτικές σας ιδέες και να αποφεύγεται η αντιγραφή τους. Σε όλη τη διάρκεια της μεταξύ μας συνεργασίας θα είμαστε σε τακτική επικοινωνία μαζί σας σε όλα τα βήματα που θα ακολουθήσουν.
Τέλος, η αποστολή της οργάνωσης του δικτύου μας περατώνεται με την παρουσίαση της επιχειρηματικής σας ιδέας προς τα μέλη του δικτύου μας. Η συνέχεια θα ανήκει σε εσάς και στους επιχειρηματικούς αγγέλους, με την, ευκταία, επαφή των τελευταίων προς εσάς ώστε να εξετάσετε μεταξύ σας τις δυνατότητες υλοποίησης μιας συνεργασίας.
Σας ευχαριστούμε και παραμένουμε στη διάθεσή σας. Για τυχόν ερωτήσεις μη διστάσετε να απευθυνθείτε προς εμάς, στα τηλέφωνα 210 3626664, 210 3382460 και 210 3382411 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Προσβλέπουμε στην αποστολή επενδυτικών προτάσεων εκ μέρους σας στο δίκτυό μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση,

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ
Πρόεδρος Κ.Ε.Ε. και Ε.Β.Ε.Α.

Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων
Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών

 

Οκτ 2020
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Οικονομικά Νέα

2020 ©  Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων.  Αποποίηση ευθυνών.
Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Κοιν.Σ.Επ Μήστωρ